Jedálny lístok

Pondelok Polievka: Fazuľová na paprike 0,35 1
20.11.2017 Polievka: Ostrokyslá 0,35 1,7
1/ Prírodný bravčový rezeň na šampiňónoch, dusená tarhoňa, šalát 120/150/200/150 1
2/ Tekvicový prívarok, dusené tofu, varené zemiaky 300/120/220 1,7
3/ Jablkový obrátený koláč 300 1,3,7
4/ Hovädzie na hubách, dusená tarhoňa 120/150/200 1,7
Z/ Grécky šalát, feta syr 450 4
O/ Ovocný šalát 500
5b Z technických príčin nepodávame
Utorok Polievka: Hydinový vývar s rezancami 0,35 1
21.11.2017 Polievka: Šalátová kyslá 0,35 1,7
1/ Segedínsky guláš, knedľa 300/160 1,3,7
2/ Granatiersky pochod, kyslá uhorka 350/80 1
3/ Domažlické koláče 300 1,3,7
4/ Hydinové rizoto so špargľou a syrom 400 7,9
Z/ Zeleninový tanier, tatárská omáčka, graham 450/90
O/ Ovocný šalát 500
5b Z technických príčin nepodávame
Streda Polievka: Cibuľová s krutónmi 0,35 1
22.11.2017 Polievka: Goralská 0,35 1
1/ Plnená paprika, rajčinová omáčka, varené zemiaky 150/150/220 1,3
2/ Grilovaný encián, varené zemiaky, tatárska omáčka 100/220/60 7,3
3/ Tvarohové knedle, pražená strúhanka, džem 300 1,3,7
4/ Azu po tatársky, dusená ryža, šalát 120/150/200/150 1
Z/ Šopský šalát 430 7
O/ Ovocný tanier 500
5b Z technických príčin nepodávame
Štvrtok Polievka: Hovädzia s pečeňovými haluškami 0,35 3,7
23.11.2017 Polievka: Hráškový krém 0,35 1,7
1/ Bravčové karé zapečené s broskyňou a mozarelou, dusená ryža, šalát 120/150/200/150 1,7
2/ Lečo z čerstvej zeleniny, varené zemiaky 200/220 3
3/ Šúľance s makom 300 1,3
4/ Kuracie stehno s kosťou dusené na rasci, dusená ryža so zeleninou 170/150/200 1,3,9
Z/ Zeleninový tanier, dijonský dresing, graham 450/90 1,3
O/ Ovocný šalát 500
5b Z technických príčin nepodávame
Piatok Polievka: Zeleninová s cestovinou 0,35 1,9
24.11.2017 Polievka: Šampiňónová 0,35 1,7
1/ Vyprážané bravčové stehno v sezame, kapustový šalát s jablkom 120/300 1,3,7
2/ Špagety ,,Bolognese´´ 400 1,7
3/ Pečené lekvárové šatôčky 300 1,3,7
4/ Hydinové kocky s fazuľou na mexický spôsob, dusená ryža 130/150/200 1,7
Z/ Cestovinový šalát zo zeleninou a šunkou 450 7
O/ Ovocný tanier 500
5b Z technických príčin nepodávame

Objednávky a dohlášky obedového menu v deň doručenia je možný do 8:20hod

( v pracovných dňoch )

objednávky a dohlášky po tomto termíne nebudú akceptované.

Od 13.11.2017 je možné objednať a dohlásiť obedové menu v deň doručenia iba výberom z ponuky

menu 1 alebo menu 6

Objednávanie prostredníctvom telefonátu je možné iba do 13.11.2017 od uvedeného dátumu je možné objednávanie iba e-mailom na elektronickej adrese

objednavky@vasestravovanie.sk

V prípade že si prajete výber z celej ponuky jedálneho lístka využite možnosť objednania deň pred dodaním obedového menu najneskôr do 18:00hod na e-mailovej adrese objednavky@vasestravovanie.sk

( v pracovných dňoch )

V prípade že ste si nevybrali z dennej ponuky pripravili sme pre vás

DENNÚ PRÍLOHU K JEDÁLNEMU LÍSTKU

Menu č. 6

toto menu je možné objednať na každý pracovný deň nasledovne:

6 – Vyprážaný bravčový rezeň 110 gr. / v surovom stave /

v pondelok, štvrtok príloha dusená ryža 200 gr, šalát 0,15 kg

v utorok, piatok príloha opekané zemiaky 220 gr. šalát 0,15 kg

v stredu príloha zemiakový majonézový šalát 220 gr.

Objednávanie stravy pri objednávkovom systéme : nahlásenie počtu stravných jednotiek na základe aktuálneho jedálneho lístka deň vopred.

Objednávky stravných jednotiekObjednavky
tel.: 02/ 578 716 81    /     mobil: 0917 111 552

elektronické a emailové  objednávky  objednavky@vasestravovanie.sk

Objem polievky je uvedený v litroch. Pri výrobe jedál neboli použité GMO suroviny
Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Hmotnosť príloh je uvedená v hotovom stave.  Jedálny lístok zostavil: Igor Goruša .  Zmena jedálneho lístku z dôvodu zásobovania je vyhradená. Vaše želania,námety i sťažnosti píšte na e-mailovú adresu: Igor.gorusa@vasestravovanie.sk

Možné alergény obsiahnuté v jedlách sú uvedené v jedálnom lístku podľa príslušného označenia: 

1. Obilniny obsahujúce lepok
(t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda,  kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich okrem: pšeničných glukózových sirupov vrátane dextrózy, pšeničných maltodextrín, jačmenného glukózového sirupu, obilnín používaných na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje.
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich okrem rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov a karotenoidových prípravkov, rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných na čírenie piva a vína.
5. Arašídy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku(1),   prírodných zmesných tokoferolov(E 306), prírodného D-alfa-tokoferolu,
prírodného D-alfatokoferolacetátu, D-alfatokoferolsukcinátu sójového
pôvodu, fytosterolov a esterov fytosterolov získaných z rastlinných olejv sójového
pôvodu, fytostanolesteru získaného zo sterolov rastlinného oleja sójového pôvodu.
7. Mlieko výrobky z neho (vrátane laktózy) okrem srvátky používanej na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu, laktitolu.
8. Orechy ( t.j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy (Carya illinoiesis (Wangenh).K. Koch), para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich ) okrem orechov používaných na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu  určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sézamové semená a výrobky z nich.
12. Kysličník síričitý a síričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/liter vyjadrené  ako SO2.

Príklad označovania alergénov v jedálnom lístku:
č. Názov jedla                                        objem/g                     gramáž jedla     alergény
1. Polievka Fazuľková kyslá, chlieb   0,35/40                                                      1,7
2. Hovädzie mäso varené, kôprová omáčka, knedľa         100/200/160       1,3,7
Polievka Fazuľová kyslá obsahuje podľa príslušného označenia „ alergény „ : 1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda,  kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich, 7.Mlieko výrobky z neho (vrátane laktózy)
Hlavné jedlo č1 teda obsahuje podľa príslušného označenia „ alergény „ : 1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda,  kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich, 3.Vajcia a výrobky z nich, 7. Mlieko výrobky z neho (vrátane laktózy)