IEG Stravovacie služby

Stravovanie

Zabezpečíme pre Vašu spoločnosť  komplexné služby v oblasti spoločného stravovania vrátane možnosti dodania vlastných gastrozariadení kuchyne, výdajných pultov a zariadenia zázemia jedálne.

Všetky ingrediencie pre prípravu stravy sú čerstvo pripravované bez použitia konzervačných látok a stabilizátorov, pri príprave stravy nikdy nepoužívame polotovary. Všetky ingrediencie podliehajú prísnym kritériám výberu, pričom preferujemiso-9001e najmä kvalitu a pôvod.

Ponúkame stravovacie služby v niekoľkých režimoch : 

bežný prevádzkový režim – výdaj obedov od 11:00 hod do 14:00 hod, trojsmenný, prevádzkový režim – výdaj raňajok, obedov a večerí prípadne individuálny prevádzkový režim – výdaj stravy na základe požiadavky.

 

Doplnkové stravovanie – desiatové polievky, raňajkové a desiatové bagety, chlebíčky, minútky , múčniky a podobne.

Pokiaľ máte záujem o naše služby v oblasti stravovania, oslovte nás.

Stravné lístky – naša spoločnosť disponuje vlastným systémom stravných lístkov,  ktoré sa vydávajú na základe objednávky organizácií, nominálna cena je stanovená na základe zmluvy.
Pri odbere jedla je však možné použiť aj štandardné platné gastrolístky a hotovosť, čo je využívané najmä stravníkmi, ktorý sa nestravujú pravidelne.
V prípade požiadavky je možný odber stravy formou elektronického odberu prostredníctvom identifikačných kariet ( elektronický stravovací systém ).

Bufety – predaj nápojov, šalátov, údenárskych výrobkov, pečiva, doplnkového sortimentu, chladeného a mrazeného tovaru v sieti našich bufetov.

Zabezpečíme pre Vás – kompetne vrátane priestoru až do 200ľudí na Svadobné hostiny, Rodinné oslavy, Konferencie a stretnutia a možnosťou prenájmu aj konferenčnej sály v Bratislave

Ponúkame rozvoz stravy

Donáška obedov pre organizácie, zdravotnícke zariadenia, stredné a veľké firmy formou rozvozu stravy našimi vozidlami s možnosťou asistencie výdaju stravy.

Teplá strava – pre okamžitú konzumáciu ( využitie v prevádzkach s pravidelným časom obedu bez potreby prevádzky kuchyne, čerstvo navarená strava sa za tepla prepravuje v špeciálnych termoboxoch  do výdajní ( jedálni ) k spotrebiteľovi )

Chladená strava – pre spotrebovanie do 72hodín ( využitie v prevádzkach s nepravidelným časom obedu bez potreby prevádzky kuchyne, čerstvo navarená strava sa po normovanom osadení do prepravného obalu zachladí a prepravuje v špeciálnych termoboxoch  do výdajní ( jedálni ) k spotrebiteľovi, v prevádzkach je možné takto upravenú stravu normovanú na porcie skladovať v gasto chladničke prípadne chladiacom boxe ) Chladená strava je svojou kvalitou po prihriatí na požadovanú konzumnú teplotu plnohodnotná, niesu v nej použité žiadne konzervačné látky ani stabilizátory.

Mrazená strava – dlhý dátum spotreby ( využitie v prevádzkach s nepravidelným časom obedu bez potreby prevádzky kuchyne, čerstvo navarená strava sa po normovanom osadení do prepravného obalu v zmrazovacom zariadení šokovo zmrazí  a prepravuje v mraziacich  boxoch  do výdajní ( jedálni ) k spotrebiteľovi, v prevádzkach je možné takto upravenú stravu normovanú na porcie skladovať v gasto mrazničke prípadne v mraziacom boxe ) Mrazená strava je svojou kvalitou po  rozmrazení a prihriatí na požadovanú konzumnú teplotu plnohodnotná, niesu v nej použité žiadne konzervačné látky ani stabilizátory.

Školské stravovanie

Poskytujeme komplexné stravovanie pre školy a školské zariadenia, vrátane dodania moderných technológií s možnosťou rekonštrukcie jedálenských priestorov a zariadenia.

Cena stravnej jednotky

Cena stravnej jednotky je stanovená podľa hlavných kritérií a to cena nájmu, cena energií, cena práce a predpokladaný objem odobratej stravy, cena sa pohybuje spravidla v rozmedzí od 2,65euro do 4euro za stravnú jednotku bez DPH.

Obsah stravnej jednotky
Cena za jeden obed obsahuje úplne všetko – výber z dvoch druhov polievok v množstve 0,35lt na porciu – vždy z čerstvých surovín, výber zo šiestich  druhov jedál – z toho dve vegetariánske, dve mäsité, múčne, jedno príležitostné- napr. sezónne všetko v plnej gramáži zvýšenej o 20% podľa noriem v závodnom stravovaní, príloha podľa jednotlivých hmotností, avšak minimálne 200 gr na porciu, teplý  alebo studený nápoj ku všetkým  jedlám  systémom postmix – bez obmedzenia, šalát alebo kompót  v hmotnosti 150 gr. k  jedlám podľa jedálneho lístku – z čerstvej zeleniny, pochutiny vrátane dressingov, jogurtov, kečupu. Súčasťou obedu je i chlieb k polievke v množstve podľa požiadavky stravníka. Stravník bude mať možnosť výberu z minimálne dvoch druhov príloh k jedlu. V  cene sú servítky, platy, réžiu a veľa iných drobností ktoré sú zahrnuté v réžii.

V cene stravného lístka je i prípadný dovoz jedla, príprava jedla  a výdaj jedla v priestoroch objednávateľa. Jedlá sa prepravujú v termoportoch, slúžiacich výhradne na tento účel. Dodávateľ zabezpečuje i hygienu celého výdajného priestoru.

Dodávateľ sa zaväzuje zabezpečiť akcie objednávateľa v jeho plnom rozsahu, po predchádzajúcom prekonzultovaní.